SOLKNet Nieuwsbrief juli 2019

Achter de schermen wordt hard gewerkt door het SOLKNet bestuur. Omdat het weer vijf maanden geleden is sinds de laatste nieuwsbrief, hier een update net voor de zomervakantie.

 

Onze speerpunten dit jaar blijven:

  1. Verbeteren van erkenning, positionering en prestatiecodes bij de NZa voor Psychosomatisch fysio- en oefentherapeuten van SOLKNet, met beter tarief. Gesprekken zijn volop gaande.
  2. Wetenschappelijk onderzoek doen naar de effectiviteit van de oorzaakgerichte therapie van Psychosomatisch fysio- en oefentherapeuten van SOLKNet. Gesprekken lopen.
  3. Inschrijven voor de volgende SOLK module (= opvolger CEG cursus, met uitbreiding van wetenschap, aantal dagen & docenten naar driedaagse SOLK module). De eerste driedaagse SOLK module in mei, is een groot succes geweest. We doen er alles aan om een 2e SOLK module dit najaar nog te organiseren. De waarschijnlijke data zijn: 15 & 16 november en 7 december 2019.
  4.  SOLKNet Lustrum Symposium op 11-10-2019: ‘BREIN IN BEWEGING’ Save the date!!
    Dit lustrum vervangt dit jaar onze jaarlijkse twee SOLKWet lezingen. Zie de herinnering in je mailbox: 1e SOLKNet Lustrum Symposium ‘BREIN IN BEWEGING’ op 11 oktober 2019, conferentiecentrum Drakenburg te Baarn.
    Klik hier voor meer informatie en aanmelden.